Rock Mp3-(yerli)

  1. Üçnoktabir – Sabaha Karşı (2007)
  2. 110 – Kontrol (2007)
  3. Tolga Burkay–340 M/sn [2005] (FULL ALBÜM)
  4. Umay Umay–Ağzı Bozuk Aşk Mektubu [2002] (RAPİD+NO RAPİD)
  5. Yavuz Çetin-İlk
  6. Akın Eldes ~ Discography
  7. Siya Siyabend ~ Discography
  8. Hardal – Yeniden Doğuş (1999)
  9. Yüksek Sadakat – Yüksek Sadakat (2006)
  10. Sagaris // Raising THE Oldest (2006) // Black Metal
  11. Pinhani – Kavak Yelleri [2oo7]
  12. Sapık İnek – Mu-Sick For The Orgasmic Moron Generation
  13. Mavinci Gün – Denemeler
  14. Deli Gömleği – Oyuncak – Full Albüm – 2006
  15. Serhat Bedük – Nefes Almak Zor
  16. Yolgezer Demoları
  17. Feridun Düzağaç – Orjinal (Alt Yazılı) 2003
  18. Asım Can Gündüz – Bir Sevgi Eseri
  19. 2
  20. VeGa – Diskografi By Pato
  21. Teoman & Diskografi
  22. Gece Yolcuları II (2006)
  23. Haluk Levent (2006) AKŞAM USTU
  24. Mavi Sakal – Kan Kokusu (1998)
  25. Bülent Ortaçgil bütün albümleri…
  26. PowerTurk Rock Vol.1 (Playlistlerinin En Hit Rock Parçaları!) (Rapid & 4Shared)
  27. Nev – Diskografi (Rapid)
  28. Dört X Dört – Hayır (2007) (upload by megakenan)
  29. Af ~ Discography
  30. Seksendört – Seksendört [2005]
  31. 2
  32. Işığın Yansıması – Diskografi [No RAPID] by Laments
  33. Yüksek Sadakat Diskografi
  34. Mor ve Ötesi-Dünya Yalan Söylüyor(2004)
  35. Türkçe Slow-Rock Parçalardan Oluşan Karma Albüm – 2 (20 Parça)
  36. Güler – Sana En Güzel Şarkıyı Yazdım 2oo6
  37. Kafabindunya – Demo (2006)
  38. Seksendort – Ölürüm Hasretinle FULL ALBÜM NO RAPİD
  39. Destan – Destan – Full Albüm
  40. Acil Servis – Küçük Adam 1996
  41. Çilekeş Y.O.K
  42. In Spite-Land of Steel Cage(Death Metal)
  43. DeathRoom – Violate The New Born – 1993
  44. Pamela Spence – Diskografi
  45. Duman – Seni Kendime Sakladım (2005)
  46. Death Oath – Pernicious Conjure
  47. Murat Evgin – İnan Bana (2003)
  48. Rüzgar 3 Full Albüm
  49. Teoman – Onyedi (2000) (Rapid+No Rapid)
  50. Mor ve Ötesi – Rakun Rolling – Stone [Promo CD]
  51. Radical Noise ~ Diskografi By CrazyShark©
  52. Serdar Keskin (Iraksamalar&Leyl) *Eski grup Yorum üyesinden 2 rock albüm*
  53. Ogün Sanlısoy – O Gün (Alternatif Link)
  54. Metal ve Rock Radyo yayında
  55. Episode 13 Tabula Rasa
  56. Giyotin-Hapishane
  57. Sapık İnek – Orgasmic Moron Generation
  58. Sessiz Harf
  59. Tik Tak – Simdiyi Simdi Geciyor
  60. Gece Yolcuları – Unut Beni (2005)
  61. Manga – Manga+ (2006)
  62. Malt-Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm
  63. Hazy Hill – 8800
  64. teoman tüm albümleri
  65. Pi – Herşey Zor (2003) (Rapid+No Rapid)
  66. Whisky – Diskografi [upload by Laments]
  67. Cenotaph ~ Discography [GRINDCORE-BRUTALDEATH]
  68. Aykut Alan – Sen Giderken (2005)
  69. Murat Özyüksel-Bir Çiçek Yılı Sonra
  70. Feridun Düzagac – Uzun Uzun (2004) (2 CD Tek Linkte)
  71. Witchtrap – Witching Black (1997) Black Metal
  72. Consume – They Shall Suffer (2004) Brutal Death Metal | Grindcore
  73. Redd Akustik – Gecenin Fişi Yok[2oo8]
  74. Teoman renkli rüyalar oteli 2006
  75. Murat Kekilli-Bir Ahir Zaman-2006
  76. Rint [2007] Yeşil Dunlop
  77. Knight Errant – Diskografi
  78. Raven Woods-And Emotions are Spilled 2006[BLACK/DEATH] from TURKEY..!!
  79. Barış Akarsu – Islak Islak (2005)
  80. Badem – Sonsuz (2008)
  81. Şebnem Ferah—Konser CD-1
  82. Cenotaph – Reincarnation In Gorextasy (2007)
  83. Pinhani – İnandığın Masallar (2006)
  84. Barış Akarsu – Ayrılık Zamansız Gelir – Full Albüm
  85. Epure – For The Nameless One [2006] ~ Melodic Death Metal
  86. Gece Yolcuları – Kalbin Kadar Yakın (2008)
  87. Malt – Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm (2007)
  88. Mor ve Otesi – Rakun RollingStone (2008)
  89. CARNOPHAGE // Deformed Future / (2008) / Brutal Death Metal/SERT SEVEN GELSİN
  90. Rest Of All – Mavi Oda Studio Productions [demo] [2008]
  91. Full Discography : Murat Kekilli
  92. Ogün Sanlısoy-Korkma [1999] FuLL ALBüM No Rapid
  93. Kesmeşeker ~ Discography
  94. Burn Her Letters – Diffusion [2008]
  95. …Aaaarrghh… – Ruhlar Fisildiyor
  96. Carnophage – Deformed Future//Genetic Nightmare (2008) Brutal Death Metal
  97. Kramp Lan N’Oldu 1996 Full Albüm
  98. Murat Köseoğlu – Yağmurlar Yağıyor Duygularıma
  99. Tamer Karan – Aklımda Hep Sen
  100. Bad Trip – Depresif Melodi
  101. Patika – Aşk Beni Büyütmedi (2003)
  102. Mara – Her Şey Yolunda Anne
  103. Best Of Turkish SLow Rock
  104. Knight Errant – Discography
  105. Umut Sertler–Çıkageldi Aşk (2002)
  106. 2
  107. Şebnem Ferah – 10 Mart 2007 İstanbul Konseri
  108. Pinhani_Kavak_Yelleri_Rock_2007
  109. Okyanus – Sen Olsaydın (1994)
  110. Barış Keskin – Senin Olduğun Her Yer
  111. Aksi İstikamet (1999)
  112. İlker Çalışkan – Kardan Adam (2007)
  113. Piramit – Zamanımı Geri Ver
  114. Kurban ~ Discography
  115. CEM KÖKSAL–SİYAH BEYAZ MASALLAR TEK TEK VE FULL(no rapid)
  116. Yaşar Kurt – Reflex Albüm (rapid)
  117. Ogün Sanlısoy – Korkma 2007
  118. HayKo CepKiN ~ Tanısma Bitti [2oo7]
  119. Erhan Gündem – Gündem Dışı (1996)
  120. Grup Feza – Yetmedi (2003)
  121. Centimetre – Kumar (1998)
  122. Çalar Saat – Zalim 2006
  123. Malt – Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm (2006) (Rapid+No Rapid)
  124. Kafein & Kafein [2007]
  125. İlkim Oulanem – The Alarm [demo] (2008) Black Metal
  126. Aaaarrghh… – Ruhlar Fisildiyor (2004) (BLACKMETAL)
  127. Guardinals “Gothic Metal”
  128. Zıkkım Discography
  129. 2
  130. Kargo – Efes Dark CD (2000)
  131. 6.Cadde (Emre Aydın solist) ”6.Cadde” Albümü Burada…!!!!
  132. 5.Element – Gidiyorum Sensizliğe (2007)
  133. Burak Bora ~ Güneşin Battığı Sahilde [1998] By CrazyShark©
  134. Affliction – Execution is Necessary [2007] kalıte grup..
  135. Baht – Bilincten Derine (EP) [2008]
  136. Forgotten – Conquer
  137. Blaspheron – Hidden Darkness[demo] (2005)
  138. Death Project – Capital Punish
  139. Infidel – Forgotten Souls
  140. Celestial Asylum – Cosmic Creation // Melodic Power Metal
  141. Diabolical – Daimonion (EP) [2005]
  142. Kasatura – Cruel Killers
  143. Gevende – Ev (Folk)
  144. Almora – Kıyamet Senfonisi [2008]
  145. Second – Yok Artık (2008)
  146. Kurban – Extra [Rapid]
  147. 110 ~ Full Discography
  148. Barış Akarsu – Islak Islak Albümü Mp3 İndir
  149. Comma – Diskografi [By Laments]
  150. Comma ~ Diskografi By CrazyShark©
  151. Aslı – Su Gibi (2004)
  152. Demirhan Baylan 2 full albüm
  153. Suspect – The New Beginning (2002)
  154. Carnophage – Deformed Future//Genetic Nightmare (2008)
  155. // Selim Işık – Yazgı FULL albüm (TÜRKÇE PROGRESSİVE ROCK)
  156. Dejavu-Kendin Çoş(2005) (İstek)
  157. Murat Göğebakan – Yaralı
  158. Bloody Blossom – Dreamland [demo] (2004)
  159. Kuzey–476 [2003] (FULL ALBÜM)
  160. Aqua–Güneşte Dolaşmak [1986] (FULL ALBÜM)
  161. Seksendört – K.G.B
  162. Moribund Oblivion-Machine Brain(Black Metal)
  163. Not With Standing ~ Born In A Conflict [1999] By CrazyShark
  164. Gökçe – Böğürtlenli Reçel (Full Album + Tek Tek)
  165. Truck – On The Road [demo] (2008) Southern Death Metal (Turkey)
  166. Gece – Içinde Sakli (2008)
  167. Pagan – Oz In Transcendence (2007)
  168. Hypocrite Project – A (2008) Trash/Death Metal (Turkey)
  169. River Project – 2006 Open Heart Death/Thrash Metal (Turkey)
  170. Zi Punt & Nudge Nudge 2oo8
  171. Best Of Haluk Levent
  172. Best Of Haluk Levent
  173. Grup MAHNI – Azeri Rock
  174. Gevende – Ev
  175. Dr. Skull – Discography
  176. Dengesİz Herİfler 2008
  177. Teoman – Motosikletli Kız (2003)
  178. Hardal – Nereden Nereye (1983)
  179. Aylın Aslım Ve Tayfası – Gul Yabani [2005]
  180. Bülent Ortaçgil&Teoman
  181. Kıraç – Deli Düş [No Rapid]
  182. Sınav Film Müzikleri
  183. Kent Ozanları – 1998
  184. Second – Yok Artık
  185. Amoral Vuslat – Corpse In The Darkness
  186. GraveHome – Caotic Visions (Blackmetal)
  187. Black Omen – When Pure Darkness (Blackmetal)
  188. Teoman – Gönülçelen (2001)
  189. Turgut Berkes & Kara Kutu 2ooo
  190. 2
  191. Buz – Senin Eserin
  192. Acil Servis – Küçük Adam (1996)
  193. Female Vocalists V0L 1 || Wrock Music…
  194. Murat Köseoğlu & Zeynep Arıkan ~ Discography
  195. Yüksek Sadakat – Katil & Maktül 2oo8 by iαмwнαтiαм
  196. 21. Peron (2003)
  197. Badem – Sonsuz Albümü Full
  198. Almora – Kıyamet Senfonisi
  199. Almora – Cehennem Geceleri 2007
  200. Almora – 1945 (2006)
  201. Almora – Shehrâzad (2004)
  202. Almora – Kalihora’s Song (2003)
  203. Almora – Gates of Time (2002)
  204. Sokak Köpekleri-Bir Tek Yıldızlar Vardı(2007)
  205. Pentagram- Lİve At The Traİl
  206. Şarap Demoları
  207. Sağanak–Sağanak [1997] (FULL)
  208. Witchtrap – Witching Black [Black Metal] upload by Laments
  209. İhtiyaç Molası ~ Discography
  210. Metaroth – Meta Non Grata ( No Rapid )
  211. 2
  212. Yüksek Sadakat ~ Yüksek Sadakat – 2oo6
  213. Erkin Koray – Devlerin Nefesi [1999] [FULL] [NO RAPİD !]
  214. Esra Kahraman – (Parantez) “Cesaretin Var mı Aşka” dizisinin Jenerik müziği desem🙂
  215. Redd-Gecenin FiŞi Yok (Akustik)-2008
  216. Rashit-Herşeyin Bir Bedeli Var(2006)
  217. Best Of Alternative Rock FULL. [RS][XL]
  218. Anima – Animasal (2006)
  219. DARKPHASE waning moon setting sun – full album
  220. Hayko Cepkin – Canlı Performansları
  221. Mavi Sakal – Kan Kokusu (1998)
  222. Amenism: Metal From Turkey 6 [best of/compilation] (2008)
  223. Exile-Exile is Eternal (2007) Black metal
  224. Zardanadam – Dibini Gör (2 Part Rapid)
  225. Gece Yolcuları-Kalbin Kadar Yakın 2008
  226. Unowned – Collapse Into The Apocalypse (2008)
  227. 5. Element – Gidiyorum Sensizliğe
  228. ALi ALtay – Sen Beni Unut 2oo2
  229. Kutsal – Susuzluğun Geçti Mi? (2001)
  230. Murat Çelik–Su Düşleri [1999] (FULL)
  231. Nev-Işığım Ve Gölgem 2007
  232. Pentagram – Anatolia (1997)
  233. Almora Discografi (upload by megakenan)
  234. duman-seni kendime sakladım..full albüm.
  235. Let It Flow – Meaning 2008 İzmirden Doom Metal
  236. nekropsi-sayı2
  237. Feridun Düzağaç – Uykusuza Masallar (2008)
  238. Teoman – O (1998)
  239. Melankolik Rock (2008) (tek link – 16 şarkı)
  240. Crossfire – Diskografi
  241. Ehl-i Keyf [2008] Yeraltından Notalar
  242. Şebnem Ferah – Kadin (1996) (İlk albümü !!)
  243. Kaan&Kapris – Karagül(2005)
  244. Episode 13 ~ Tabula Rasa [2005] By EviL©
  245. 2
  246. Cemiyette Pişiyorum ~ Discography
  247. Wyvern – 1994 Firing First (Heavy Metal (Turkey)
  248. Almora~Diskografi[ManiacDevil]
  249. D-100 ~ Discography
  250. Second – Yok Artık (2008)

Etiketler:

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: